We make it
happen

Printman ontzorgt van A tot Z, dat is onze specialiteit. Printmanagement, maar met een stapje extra. We bieden een breed scala aan verschillende diensten. Bij elke dienst mag je rekenen op korte lijnen, één aanspreekpunt en altijd een oplossing. We make it happen.

Creatieve ondersteuning

Bij Printman vinden we het belangrijk dat onze klanten de juiste ondersteuning krijgen. Met onze ervaring geven we graag creatief advies in de ontwikkeling van de voor jou geschikte offline communicatiemiddelen. Samen kijken wij welke middelen je het beste in kunt zetten om jouw doelen te behalen en hoe wij hier een creatieve invulling aan kunnen geven. Dit bijvoorbeeld door het houden van brainstormsessies waarin door Printman in een vroeg stadium advies kan geven over de inzet van soorten materialen en afmetingen.

Inkoop en begeleiding

Printmanagement is onze core business. Onze expertise maakt het verschil, omdat printwerk gecompliceerd is. Bij printwerk is het hele proces van belang, van inkoop tot benchmarking en van advies geven tot het verpakkingstraject. Wij ontzorgen alles van A tot Z binnen de gewenste planning en dienen als één aanspreekpunt. Zo halen we samen het maximale uit je printwerk. Door onze ervaring weten we waar we moeten zijn voor de scherpste prijzen.

Fulfilment en logistiek

Het logistieke deel van printwerk wordt vaak vergeten. Omdat wij totaal ontzorgen, bieden wij fulfilment aan. Fulfilment is het afhandelen van de activiteiten die ontstaan na het printwerk. Denk aan het inpakwerk, voorraadbeheer in ons eigen magazijn op locatie in Rijen en het klaarzetten en verzenden van het eindproduct. Hierin is Printman flexibel, we verzorgen zo nodig een op maat gemaakt plan voor jou. Ons doel: al het printwerk zo snel en vlekkeloos mogelijk naar de juiste ontvanger versturen.

DTP

Desktop Publishing (DTP) is het opmaken en bewerken van bestanden voorafgaand aan publicatie. Het gaat bij DTP om alle werkzaamheden die nodig zijn om jouw bestanden drukklaar te maken.Dit gebeurt digitaal voor het beste resultaat van hoge kwaliteit. DTP is een extra service die Printman biedt voor onder andere naamborden, stickers, folders, posters en ga zo maar door. Het doel: meer halen uit klassiek drukwerk.

Sign en montage

Signing is het fysiek communiceren van teksten en beelden. Dit doe je door letters, logo’s en afbeeldingen te bedrukken op verschillende materialen, zoals onder andere vlaggen, stickers en logoborden. Bij Printman doen we zowel indoor als outdoor signing. Vakkundige monteurs uit ons eigen netwerk zorgen voor het demonteren en monteren van de signing. We ontzorgen volledig op het gebied van sign en montage.

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken