Project Description

Over de klant

Brilmode.nl levert merkbrillen aan opticiens. In 1990 startte eigenaar Mark Osinga met de verkoop van LOOK, brillen van de Italiaanse brillenfabrikant LOOK Occhiali. Na 5 jaar volgden de kinderbrillen van Lookkino. Ook Augusto Valentini werd toegevoegd aan het assortiment. Het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe monturen vindt plaats op het kantoor van Brilmode.nl in Leusden. Inmiddels levert Brilmode.nl ook andere merken. De mix van mooie merken biedt opticiens continu een breed assortiment. Afgelopen jaar heeft Brilmode.nl een spaarsysteem opgezet voor klanten. Met dit systeem kan worden gespaard voor unieke marketing activiteiten.

Samenwerking met
Printman

Voor deze leuke organisatie is Printman totaalpartner voor het opmaken, produceren en leveren van diverse offline communicatie. Of het nu gaat om een doek voor een beursstand, presentatiezuilen met sokkel, promotionele giveaways of brochures, alles wordt geleverd door Printman. Voor het bestellen van de op maat gemaakte uitingen van Brilmode.nl heeft Printman een portal gebouwd waarmee een hoop tijd wordt bespaard in de communicatie. Printman denkt niet alleen mee over het product, maar ook over het proces.

Sinds 2018 doen wij zaken met Printman en naar grote tevredenheid. Het begon met het bestellen van klein POS materiaal voor op vakbeurzen. Momenteel verzorgt Printman ons volledige druk- en print materiaal.

Wilco de Jong

Sinds 2018 doen wij zaken met Printman en naar grote tevredenheid. Het begon met het bestellen van klein POS materiaal voor op vakbeurzen. Momenteel verzorgt Printman ons volledige druk- en print materiaal.

Wilco de Jong

Testimonial

Wilco de Jong (commercieel directeur): “ Sinds 2018 doen wij zaken met Printman en naar grote tevredenheid. Het begon met het bestellen van klein POS materiaal voor op vakbeurzen. Momenteel verzorgt Printman ons volledige druk- en print materiaal. Daarnaast is Printman onze logistiek partner geworden voor de marketing menukaart, een spaarsysteem voor onze klanten voor verschillende marketing activiteiten. Gezamenlijk hebben we een B2B bestelportal voor deze promoties ingericht. Printman begeleidt de bestellingen van de fabriek tot aan de deur van onze klanten. De lijnen zijn kort, wat zorgt voor een fijne samenwerking. Printman is een professionele partner die snel schakelt en meedenkt met haar klanten.”

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken