Project Description

Over de klant

Brugman is sinds 1971 dé keuken- en badkamerspecialist met een breed assortiment aan keuken en badkamers voorzien van alle gemakken. Deze specialist helpt met slimme oplossingen en praktische tips die het gebruiksgemak van klanten vergroten. Brugman heeft 35 vestigingen verdeeld over Nederland.

Samenwerking met
Printman

Eind 2019 is Brugman gestart met het ontwikkelen van een nieuw magazine. Printman was verantwoordelijk voor de druk en het uitleveren van de magazines. Om tot het beste resultaat te komen, is er vanaf het begin overleg geweest met de klant. Printman heeft advies gegeven over onder andere de opmaak, de belichting van donkere foto’s en de papierkeuze. Er zijn bedrukte proeven gemaakt op het papier van de omslag en het binnenwerk. Ook is er een proef gemaakt voor verschillende verdelingen van de omslag. Om het plaatje compleet te maken, heeft Printman een display gemaakt waarin de magazines netjes gepresenteerd kunnen worden. In overleg met Brugman werd hiervoor een nieuwe vorm ontwikkeld.

Eind 2019 hebben we voor Brugman keukens & badkamers een nieuw magazine ontwikkeld. Al vroeg in dit project hebben we Printman hierbij betrokken – en dat bleek een goede zet.

Robin van den Reijen

Eind 2019 hebben we voor Brugman keukens & badkamers een nieuw magazine ontwikkeld. Al vroeg in dit project hebben we Printman hierbij betrokken – en dat bleek een goede zet.

Robin van den Reijen

Testimonial

Robin van den Reijen: Eind 2019 hebben we voor Brugman keukens & badkamers een nieuw magazine ontwikkeld. Al vroeg in dit project hebben we Printman hierbij betrokken – en dat bleek een goede zet. Printman heeft ons bij letterlijk iedere keuze bijgestaan – d.m.v. een verhelderend telefoontje, een duidelijk uitleg (op het kantoor in Breda) of zelfs een dummie. Hierdoor konden we een bewuste keuze maken en wisten we exact wat we konden verwachten. Ik weet inmiddels al heel wat van papier, drukwerk en inbinden!

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken