Project Description

Over de klant

Concorp Brands

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten.

Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.

Samenwerking met
Printman

Tot voor kort hield Concorp in Oisterwijk haar handelskantoor en hebben zij twee fabrieken in bedrijf in Waddinxveen en Jirnsum. Per 1 november is het handelskantoor van Oisterwijk verhuist naar de locatie van de fabriek in Waddinxveen.

Voor deze verhuizing heeft er intern een verbouwing plaatsgevonden. Om de kantoren en daarbuiten meer aan te kleden, is Printman gevraagd mee te denken, te produceren en monteren van diverse signing items.

Een compilatie van de in- en outdoor signing treft u hier op de foto’s. Intern hebben wij airtex geplakt, doosletters geplaatst, logo’s middels afstandhouders gemonteerd, overal naambordjes opgehangen, diverse muur- en raamstickers geplakt, transparante buizen geplaatst en afgevuld met zoetwaren en nog veel meer. Outdoor hebben wij adreszuilen geplaatst, routing borden geplaatst en doosletters op de gevel gemonteerd. Alles met een prachtig en goed zichtbaar eindresultaat!

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken