Project Description

Over de klant

Fatboy is een Nederlands designmerk dat meer dan 20 jaar geleden is opgericht. Nadat het merk bekend werd met de Fatboy zitzak is het door de jaren heen uitgegroeid tot een echt lifestyle merk met iconische producten zoals lampen, tapijten, tafels, stoelen, hangmatten en de Lamzac. De producten zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Het doel van de items: ontsnappen aan de dagelijkse routine met een grote glimlach.

Samenwerking met
Printman

De samenwerking tussen Printman en Fatboy ontstond 10 jaar geleden. Printman verzorgt voor Fatboy diverse trajecten op het gebied van offline communicatie. Zo heeft Printman voor de succesvol verkochte lamp ‘Edison the Petit’ de Cooper Cappies ontwikkeld. Cooper Cappies zijn verwisselbare en draagbare lampenkapjes. Intussen zijn er 43 moderne en frisse varianten. Ook worden er voor bedrijven Cooper Cappies met het bedrijfslogo in combinatie met creatief artwork ontwikkeld. Hiernaast zijn er nog andere aanvullingen op het assortiment. Leuk om te vermelden, is dat Fatboy in 2018 een Award heeft gewonnen voor de beste Internationale Marketingcampagne met het product Lamzac. Voor de offline campagne heeft Printman de POS materialen, displays, flyers en bestickering van de bus verzorgd.

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken