Project Description

Over de klant

Borgesius en Goedhart is een bakkerij die al bestaat sinds 1895. 7 generaties later heeft het familiebedrijf 22 bakkerijen in Nederland. Ze leveren hun heerlijke bakkerijproducten ook aan supermarkten. De zelfstandige bedrijven dragen de voornaam van Goedhart Borgesius, die zich in 1895 vestigde als bakker in Oude Pekela.

Samenwerking met
Printman

Hoe de samenwerking tussen Printman en Borgesius en Goedhart eruitziet, omschrijft het familiebedrijf zelf in deze mooie testimonial.

Printman heeft ons fantastisch geholpen bij de uitrol van de naamswijziging van onze bedrijven Borgesius en Goedhart in 2018 en 2019.

Goedhart | Borgesius

Printman heeft ons fantastisch geholpen bij de uitrol van de naamswijziging van onze bedrijven Borgesius en Goedhart in 2018 en 2019.

Goedhart | Borgesius

Testimonial

“Printman heeft ons fantastisch geholpen bij de uitrol van de naamswijziging van onze bedrijven Borgesius en Goedhart in 2018 en 2019. Van alle locaties moest de signing worden aangepast. Een hele klus omdat iedere locatie moest worden bezocht om de maten van de betreffende materialen op te kunnen meten. Denk aan vlaggen, logoborden, monsterdozen en alle interne signing en bordjes. Daarnaast heeft Printman ons drukwerk verzorgd, zoals nieuwe visitekaartjes en enveloppen. Ook na die tijd werken we veel samen met Printman. Denk hierbij aan bijvoorbeeld promotionele materialen voor onze klanten zoals tassen met logo, pennen, echt van alles. Het is altijd ‘u vraagt, wij draaien’. De onderlinge samenwerking verloopt heel soepel, we worden op onze wenken bediend. En ook heel snel. Al met al is Printman een hele waardevolle partner voor Borgesius en Goedhart.”

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken