Project Description

Over de klant

La Place Next Gen
Het nieuwe La Place staat voor good fresh food voor de foodlover. Meer dan 100 nieuwe tasty gerechten, veel veggie & vegan keus, verrassende seizoenstoppers en een hele nieuwe koffiebar & koffiekaart. Eveneens met een take-away en order and go principe. Love at first bite!

Het nieuwe concept legt de nadruk op smaak en zintuigelijke verleiding, snelheid en gemak. Aangevuld met een La Place Thuis-assortiment.

Samenwerking met
Printman

Dit jaar hebben wij samen met La Place een aantal Express locaties mogen voorzien van de nodige (functionele) signing. Verschillende POS- en signing items hebben wij gemaakt van diverse producten en materialen als hout, metaal, lichtbakken, ballonbogen, borden, raam-, vloer- en muurstickers, prijskaarthouders, flyers, posterframes, stoepborden, neon(letters) en lopers.

Naast bovenstaande foto’s van het prachtige eindresultaat, ben je natuurlijk van harte welkom om al dit moois en lekkers te komen bewonderen en proeven bij een van de La Place locaties.

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken