Project Description

Over de klant

Bij La Place kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. De keten heeft 75 restaurants verspreid over Nederland. Smaak staat op de eerste plaats bij La Place. Dagelijks wordt er gewerkt aan nieuwe producten in hun eigen kookschool. De gerechten zijn altijd dagvers, natuurlijk en huisgemaakt.

Samenwerking met
Printman

Begin vorig jaar kreeg Printman het verzoek om mee te denken over de rebranding van de free flow voor alle restaurants van La Place in Nederland. Het resultaat: aan het plafond bevestigde categorie signing en buffetborden gemaakt van Fins vurenhout in combinatie met staalbond. In een vijftal weken heeft Printman alle restaurants ingemeten, de houten letters en buffetborden geproduceerd én overal de signings opgehangen. Een enorme klus met een strakke deadline, maar een mooi project om te mogen verzorgen. Op dit moment is Printman bezig met de tweede rebranding ronde. Dit betreft de wandbekleding van het zitgedeelte van alle restaurants.

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken