Project Description

Over de klant

Concorp Brands

Onze klant distribueert een aantal sterke en smaakvolle merken in de zoetwarenmarkt. Herkenbaar door de termen biologisch, dropspecialist en suikervrij. Concorp beschikt over 2 fabrieken in Nederland die stammen uit 1917. De bekende merken die zij distribueren, zijn: Autodrop, Fisherman’s Friend, Oldtimers, Skittles, Ricola en Heksehyl.

Samenwerking met
Printman

Al enkele jaren levert Printman diverse POS-materialen, displays en verpakkingen aan Concorp Brands. Concorp is met het merk Ricola de samenwerking aangegaan met IWR (International Welness Resorts). Bij Ricola draait alles om Zwitserse kruiden waarbij de zorg voor de natuur en de gemeenschap centraal staan.

Eén van de wellness resorts van IWR is het resort Elysium. Wij ontvingen de vraag om Ricola naast de geur- en smaakbeleving ook visueel te branden in en om de sauna. Ricola dat staat voor hip en modern merk wilde met deze actie de brand awareness vergroten. Voor signing was alles mogelijk aan zowel binnen- als buitenzijde, uiteraard rekening houdend met vochtigheid en 85 graden Celsius in de sauna. In samenspraak hebben we in uitvoer de sauna aan de buitenzijde groen geverfd en voorzien van gele letters. In het portaal hebben we airtex behang aangebracht, een prachtige kruidenkast ontworpen en geplaatst en een sample display gemaakt. In de sauna heeft Printman dertien verschillende soorten gedroogde kruidenbossen geleverd en opgehangen. Deze 13 kruiden zijn de speciale Ricola-mix met specifieke functies, die je proeft in de bekende pastilles in de kleurrijke doosjes. Nabij de sauna hebben we nog diverse houten routingborden geplaatst om de bezoekers te verwijzen naar het 45 minuten durende Ricola opgiet ritueel. Onderstaand wat foto’s van de producten die we gemaakt hebben en de montage op locatie.

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken