Project Description

Over de klant

Vrijbuiter is een avonturen-starter. Al sinds de oprichting in 1985 helpt Vrijbuiter met de voorbereiding op je volgende avontuurlijke vakantie. Met wie je ook gaat en wat je budget ook is. Vrijbuiter is van een kampeerhal doorgegroeid naar de grootste vakantie- en outdoorwinkel van Nederland, met vier megastores in Zaandam, Roermond, Rotterdam en Gouda én meer dan 20.000 outdoor producten. Alle medewerkers bij Vrijbuiter zijn avonturiers; goed advies kan immers alleen worden gegeven na jarenlange ervaring.

Samenwerking met
Printman

Eind 2019/begin 2020 heeft Vrijbuiter in samenwerking met Printman een plan opgezet om de re-branding te realiseren. De winkels van Vrijbuiter zijn voorzien van nieuwe uitingen en zijn van binnen en buiten aangekleed. Printman adviseerde, dacht mee én voerde uit. Deze samenwerking loopt nog steeds en wordt met veel enthousiasme doorgezet.

Een gedegen voorbereiding, kwaliteitscheck en het bewaken van de budgetten is een onderdeel welke zij van huis uit nastreven. Dit wordt ook waargemaakt.

Carla van Damme

Een gedegen voorbereiding, kwaliteitscheck en het bewaken van de budgetten is een onderdeel welke zij van huis uit nastreven. Dit wordt ook waargemaakt.

Carla van Damme

Testimonial

Carla van Damme: “Een klein jaar werken wij als organisatie met de firma Printman. In deze periode hebben zij zorg mogen dragen voor de uitrol en implementatie van onze re-branding en huisstijl. De interactie en samenwerking hebben wij als zeer waardevol ervaren en dat vinden we nog steeds. Hun inzet, gedrevenheid en punctualiteit maar zeer zeker ook hun eerlijke manier van samenwerken, heeft ertoe bijgedragen dat de uitrol van onze re-branding succesvol is verlopen en dat tijdlijnen zijn gehaald. Een gedegen voorbereiding, kwaliteitscheck en het bewaken van de budgetten is een onderdeel welke zij van huis uit nastreven. Dit wordt ook waargemaakt. Samenwerken met Printman maakt dat werk en prettig werken aangenaam gecombineerd wordt.”

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken