Project Description

Over de klant

Ziengs Schoenen is hét adres voor merkschoenen van goede kwaliteit voor het hele gezin. Het merk is opgericht in 1946 door Berend Ziengs. Met 81 winkels verspreid over Nederland en een webshop heeft het merk een ruim assortiment. De schoenen hebben een perfecte pasvorm. Buiten dames-, heren- en kinderschoenen verkoopt Ziengs ook schoenverzorging en accessoires.

Samenwerking met
Printman

Printman verzorgt verschillende vormen van bedrukte communicatie voor Ziengs. Van POS pakketten en bedrukte pennen tot spandoeken en huis-aan-huis folders voor een bepaalde actie. De producten worden gedrukt of geprint, verpakt en verstuurt naar het distributiecentrum in Assen of rechtstreeks naar filialen. Hiernaast wordt er advies gegeven. Printman probeert de productietijd kort te houden zodat er steeds snel geschakeld kan worden.

Meer vergelijkbare cases

Bekijk alle cases

Let’s make it work

Printman bedient al jaren met veel passie en plezier een diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in verschillende branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over uiteenlopende producten en diensten.

Afspraak maken